Nezinau visu medziokles ypatumu.Bet arklienos dar nesiule :) Kaip nekeista,zveriena tikrai gerai virskinama.Prikirtes sernienos uz pusvalandzio galiu eit i pirti :) Jei be paruosimo - tikrai nera minksta.Bet sultinga ir sukramtoma. Idomu tai, kad pazistamiems kiaulienos ir E megejams zveriena jokiu pavidalu nepatiko. Povilas rašė: > O man atrodo ,kad jie sauna i viska kas juda ir todel prognozuoti busimo > kepsnio kokybes neimanoma. Todel daznai nukerta kokia karve ar arkli, > nes labai daznai buna pripiese alkoholio daugiau nei reiketu ir leistina. > Zinau tiek ir tiek istoriju, kai medzioklese vieni kitus pasauna, bet > nenori viesint ir tyliai tyliai viska uzglaisto, kad tik skandalas > neiskiltu viesumon :( > > "Binzius" <binzius@inbox.lt> parašė naujienų > news:hdf4mn$i07$1@trimpas.omnitel.net... >> atsiprasau, kad isiterpsiu, bet tie "zveriazudziai" ir gi buna >> "skiriantys sviezia nuo seno" arba ne. >> atba "pataiko i jauna" arba "pataiko i sena". >> >> vienas ir tas pats "zveriasaudys" yra pamaitines tiek "medine" >> shviezhia mesa, >> tiek "vakar kriuksejusio jauniklio" shonkauliukais keptais orkaitej be >> jokio marinavimo... >> zveriena skyresi kardinaliai. >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hdduco$l6q$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ir Tu nori pasakyti, kad sitaip paprastai paruosta mesa yra minksta >>> ir lengvai virskinama? Kiek as bandziaau valgyti zveriena, tai >>> geriausi prisiminimai siekia studentavimo laikus, kai eidavome >>> pabaliavoti I "Lokio" restorana, o ten uzsisakydavome troskinta >>> brediena grybu padaze - tikrai svelnaus skonio kuda mesyte. Nieko >>> pries neturiu pries vytinta elnienos desra ir jos ispjova. Dar viena >>> syk teko ragaut "zuiki" is sernienos su kiauliena, bet tai jau ne >>> gryna zveriena. Visi kiti bandymai saslai is stirnos, kepta serniena, >>> kiskis, bebras - skrandis sustodavo tuoj pat. >>> Bet gal tai daugiau ipratimo reikalas + itariu,kad zveriena yra >>> sveikesne mesa ,nei kokia kiauliena arba fermine vpaukstiena.Gal but >>> jeigu nuo jaunystes kas butu seres tokia mesa, tai buciau ja tik ir >>> valges ir gal net patapes zveriazudziu, bet dabar tai kazkaip >>> nepriimtinas zvereliu zudymas vardan maisto, kai to maisto galima >>> nusipirkt parduotuveje. >>> >>> "pablas" <pablas112@gmail.com> parašė naujienų >>> news:4AF96E5F.1010007@gmail.com... >>>> Daiva D. rašė: >>>>> Krepšinio tai ir aš nežiūriu. O teisingai paruošta žvėriena taigi >>>>> labai skanu. Ir turbūt sveika (?) - vis dėlto mėsa neauginta ant >>>>> hormonų ir antibiotikų. >>>> >>>> Skanu netgi neteisingai paruosta. Pvz., be jokio marinavimo,jokiu >>>> prieskoniu imu gabala stirnienos,pasudau, vynioju i folija ir kepu >>>> orkaitej. Jau kai iskepa, dedu truputi prieskoniu. Valgau su >>>> zalumynais, >>>> kuriuos tuo metu turiu. Vynas astresnis, gyvesnis geriau, koks nors >>>> cabernet+syrah. O jei ant lauzo :) >>>> >>>>> >>>>> Čia yra visokių receptų, jei įdomu: >>>>> http://www.hunter.lt/index.php?action=vthread&forum=2&topic=197 >>>>> >>>>> mo >>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>> news:hdbe0a$i85$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> O jeigu pasakyt, kad niekas is seimos krepsinio neziuri, tai tada >>>>>> aplamai reiktu tokius istremt is LT ? :) >>>>>> >>>>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> parašė naujienų >>>>>> news:hdbcva$gbt$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Keista šeima, keisti šunys :))) >>>>>>> >>>>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>>>> news:hdbboh$e05$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> As turiu keleta pazystamu zveriazudziu, tai karts nuo karto vis >>>>>>>> pasiulo ir >>>>>>>> geros kokybes zverienos, bet pas mane namie seima atsisako >>>>>>>> valgyt tokia >>>>>>>> mesa,o bandziau duot tiek ata rotveileriu, tiek ir dabartiniam >>>>>>>> bulterjerui, >>>>>>>> tai net nosi suka nuo tos mesos.Matomai kazkas netinka. >>>> >>> >> >> >> >