tai vat po Rygos apsilankius Vilniuje pirmas ispudis buvo visiskai atvirkscias. veliau pasitaise i geraja puse, bet ne iki galo. Rygoje vis tiek skaniau, o ir dideles porcijos ten yra dideles, o ne tos pacios mazos tik uz dviguba kaina kaip pas mus. "untanas" <some@one.lt> wrote in message news:hht56n$9d2$1@trimpas.omnitel.net... > Tiesa sakant nesilankiau pas juos kai jie tik atsidare, taciau kiek esu > buves, tai tik karta laukti reikejo ilgokai, nes zmoniu buvo labai daug, > o kas liecia maista, asmeniskai man patiko. > Rygoje Ganbejus irgi nenuvyle .. > > Ir apalamai, speju ant marijos zemes nera restorano, kuriuo butu 100% visi > patenkinti =))) > > "unce" <info@delfi.lt> wrote in message > news:hhs6ae$n5e$1@trimpas.omnitel.net... >> Tik atsidarius tikrai ten tragedija buvo. Saltus vistienos gabaliukus >> ketcupe vadindavo vistiena astriai saldziarugsciame padaze . Bet krizes >> akivaizduoj pasitaise, matyt suprato kad zmones nebemokes tokiu pinigu uz >> vistiena su ketcupu. >> >> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:hhqqbh$mvg$1@trimpas.omnitel.net... >>> On 2010.01.03 15:44, untanas wrote: >>>> Ganbei city Panoramoje (ten siaip ne vien kinu) bet labai neblogai + >>>> gyvenims taip susikloste kad shvogerius yra kinietis tai anas irgi man >>>> rekomendavo Ganbeju + prie Seimo ta restorana .. >>> >>> Prieš metus Ganbėjuj tai visai tragiška buvo. Nuėjom 3se, patiekalus >>> atnešė 5 min. po užsakymo ir JAU šaltus. Tai nesupratom kaip reikia >>> gaminti, kad spėtum ne tik pagamint, bet kad ir atšaltų per 5 min. Ai iš >>> 3jų vienas buvo karštas :) Tai arba atnešė mums liekanas kokias tai, ko >>> kiti nesuvalgė, arba viskas ten nuolat ant keptuvės nuimtos nuo ugnies >>> ir tik skirtingų padažų užvaro. Vienžo nuvylė, nebeinam ;) >> >>