Receptas taip sakoma artimas lietuviskai kinieciu virtuvei :) tai manau kinai galit net neskaityti :D Baltuju kinisku grybu, Kreveciu ir Vistienos Astri Sriuba Kaiciame dideli puoda. Uzvirus H2O, dedame kubeliais supjaustyta visitenos krutinele (200-300gr). Imame rauksletus baltuosius kiniskus grybus (nors sakoma ir Liet. tokie auga, bet i raudonaja knyga itraukti tad skinti nevalia http://lt.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%ABstgalvis_rauk%C5%A1lius ), as 1 kartui naudoju puse pakuotes grybu, ten berods 100 gr gaunasi. Juos uzmerkiu kad isbrinktu inde salto vandens 15-20 min, tada isimu nusausinu ir susmulkines dedu i puoda. Verdame 20-30 min. Dedame i puoda kapotu raudonu cili pipiru (as naudoju savo namie augintus atominius tai uztenka 1 pipiriuko dideliam puodui, jis biski pakapoju kad geriau atiduotu aromata ir astruma). Tada dedame apie 100 gr lukstentu kreveciu (as naudou saldytas, reik jas atsildyti ir islukstenti, bet su jomis skaniau gaunasi nei tos kur surime indeliuose buna). Viska paverdam dar apie 5 min, tada dedame krakmolo nes sriuba turi buti tirsta kaip poskistis kisielius (krakmolas istirpinamas saltam vandeni ir po biskuti pilamas i puoda pastoviai maisant), bet nepersistenkit su krakmolu nes uzmusit visu kitu ingridientu skoni. Viska gerai ismaisom ir Bon Apetit !