he he vat kaip tik sldziarugste kinietiska vistienos sriuba i verdu. vistiena, pipiru chili misinys (siaip nedziovinti pipirai kur kas geriau) imbieras, poras, balti grybai, ryziu actas, kukuruzu krakmolas ir solos padazas. gaunasi labai gardziai. "roniz" <roniz@mail.lt> wrote in message news:hifsub$2fn$1@trimpas.omnitel.net... > ir gliukogenomato :) > > > "zukauskas" <zukauskas@mindaugas.lt> parašė naujienų > news:hifncl$sav$1@trimpas.omnitel.net... >> pamirsai litra acto :) >> >> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message >> news:hifaeh$cdp$1@trimpas.omnitel.net... >>> Receptas taip sakoma artimas lietuviskai kinieciu virtuvei :) tai manau >>> kinai galit net neskaityti :D >>> >>> Baltuju kinisku grybu, Kreveciu ir Vistienos Astri Sriuba >>> >>> Kaiciame dideli puoda. Uzvirus H2O, dedame kubeliais supjaustyta >>> visitenos krutinele (200-300gr). Imame rauksletus baltuosius kiniskus >>> grybus (nors sakoma ir Liet. tokie auga, bet i raudonaja knyga itraukti >>> tad skinti nevalia >>> http://lt.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%ABstgalvis_rauk%C5%A1lius ), as 1 >>> kartui naudoju puse pakuotes grybu, ten berods 100 gr gaunasi. Juos >>> uzmerkiu kad isbrinktu inde salto vandens 15-20 min, tada isimu >>> nusausinu ir susmulkines dedu i puoda. Verdame 20-30 min. Dedame i puoda >>> kapotu raudonu cili pipiru (as naudoju savo namie augintus atominius tai >>> uztenka 1 pipiriuko dideliam puodui, jis biski pakapoju kad geriau >>> atiduotu aromata ir astruma). Tada dedame apie 100 gr lukstentu kreveciu >>> (as naudou saldytas, reik jas atsildyti ir islukstenti, bet su jomis >>> skaniau gaunasi nei tos kur surime indeliuose buna). Viska paverdam dar >>> apie 5 min, tada dedame krakmolo nes sriuba turi buti tirsta kaip >>> poskistis kisielius (krakmolas istirpinamas saltam vandeni ir po biskuti >>> pilamas i puoda pastoviai maisant), bet nepersistenkit su krakmolu nes >>> uzmusit visu kitu ingridientu skoni. Viska gerai ismaisom ir Bon Apetit >>> ! >>> >> >>