ups... sojos padazas, bl... "Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:hiftpt$3f6$1@trimpas.omnitel.net... > he he > vat kaip tik sldziarugste kinietiska vistienos sriuba i verdu. > vistiena, pipiru chili misinys (siaip nedziovinti pipirai kur kas geriau) > imbieras, poras, balti grybai, ryziu actas, > kukuruzu krakmolas ir solos padazas. > gaunasi labai gardziai. > > "roniz" <roniz@mail.lt> wrote in message > news:hifsub$2fn$1@trimpas.omnitel.net... >> ir gliukogenomato :) >> >> >> "zukauskas" <zukauskas@mindaugas.lt> parašė naujienų >> news:hifncl$sav$1@trimpas.omnitel.net... >>> pamirsai litra acto :) >>> >>> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message >>> news:hifaeh$cdp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Receptas taip sakoma artimas lietuviskai kinieciu virtuvei :) tai manau >>>> kinai galit net neskaityti :D >>>> >>>> Baltuju kinisku grybu, Kreveciu ir Vistienos Astri Sriuba >>>> >>>> Kaiciame dideli puoda. Uzvirus H2O, dedame kubeliais supjaustyta >>>> visitenos krutinele (200-300gr). Imame rauksletus baltuosius kiniskus >>>> grybus (nors sakoma ir Liet. tokie auga, bet i raudonaja knyga itraukti >>>> tad skinti nevalia >>>> http://lt.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%ABstgalvis_rauk%C5%A1lius ), as 1 >>>> kartui naudoju puse pakuotes grybu, ten berods 100 gr gaunasi. Juos >>>> uzmerkiu kad isbrinktu inde salto vandens 15-20 min, tada isimu >>>> nusausinu ir susmulkines dedu i puoda. Verdame 20-30 min. Dedame i >>>> puoda kapotu raudonu cili pipiru (as naudoju savo namie augintus >>>> atominius tai uztenka 1 pipiriuko dideliam puodui, jis biski pakapoju >>>> kad geriau atiduotu aromata ir astruma). Tada dedame apie 100 gr >>>> lukstentu kreveciu (as naudou saldytas, reik jas atsildyti ir >>>> islukstenti, bet su jomis skaniau gaunasi nei tos kur surime indeliuose >>>> buna). Viska paverdam dar apie 5 min, tada dedame krakmolo nes sriuba >>>> turi buti tirsta kaip poskistis kisielius (krakmolas istirpinamas >>>> saltam vandeni ir po biskuti pilamas i puoda pastoviai maisant), bet >>>> nepersistenkit su krakmolu nes uzmusit visu kitu ingridientu skoni. >>>> Viska gerai ismaisom ir Bon Apetit ! >>>> >>> >>> >