nu tai kas be ko, sojos padazas bei kiti padazai pagal defolta eina i sriubos lekste pries valgi :) o del astrumo :) tai kam tu iskart visa pipira sudejai, dek po truputi paragauk, jei mazai dadek :) tikiu kad atomine tokia kai pasidarei tai ir neskanu buvo, nes apart ugnies burnoi nieko nepajutai :) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> parase naujienu pranesime:hj18f3$tf5$1@trimpas.omnitel.net... > na ka gi..pabandziau sita recepta...Isvados: > 1. Labai prasta prekine ishvaizda...(balsvame skystyje plaukiojantys ale > kopustai ne kopustai), paciam valgyti gal ir nieko, bet svechiams galima > gerokai "pataisyti" apetita..:) > 2. Labai ashtru (vieno ilgo raudonojo pipiro buvo kiek per daug, kita > karta deciau puse); > 3. Kazkokia truputi preskoka, truksta "skonio", ipylus gero sojos padazho > skonis , gerokai pasitaise... > > > > "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message > news:hifaeh$cdp$1@trimpas.omnitel.net... >> Receptas taip sakoma artimas lietuviskai kinieciu virtuvei :) tai manau >> kinai galit net neskaityti :D >> >> Baltuju kinisku grybu, Kreveciu ir Vistienos Astri Sriuba >> >> Kaiciame dideli puoda. Uzvirus H2O, dedame kubeliais supjaustyta >> visitenos krutinele (200-300gr). Imame rauksletus baltuosius kiniskus >> grybus (nors sakoma ir Liet. tokie auga, bet i raudonaja knyga itraukti >> tad skinti nevalia >> http://lt.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%ABstgalvis_rauk%C5%A1lius ), as 1 >> kartui naudoju puse pakuotes grybu, ten berods 100 gr gaunasi. Juos >> uzmerkiu kad isbrinktu inde salto vandens 15-20 min, tada isimu nusausinu >> ir susmulkines dedu i puoda. Verdame 20-30 min. Dedame i puoda kapotu >> raudonu cili pipiru (as naudoju savo namie augintus atominius tai uztenka >> 1 pipiriuko dideliam puodui, jis biski pakapoju kad geriau atiduotu >> aromata ir astruma). Tada dedame apie 100 gr lukstentu kreveciu (as >> naudou saldytas, reik jas atsildyti ir islukstenti, bet su jomis skaniau >> gaunasi nei tos kur surime indeliuose buna). Viska paverdam dar apie 5 >> min, tada dedame krakmolo nes sriuba turi buti tirsta kaip poskistis >> kisielius (krakmolas istirpinamas saltam vandeni ir po biskuti pilamas i >> puoda pastoviai maisant), bet nepersistenkit su krakmolu nes uzmusit visu >> kitu ingridientu skoni. Viska gerai ismaisom ir Bon Apetit ! >> >