sojos padazas dazniausiai pagal nutylejima yr su msg... atseit naturaliai taip sakant. 2010-01-16 23:43, shimtas kinieciu rašė: > o atleiskit per katra vieta y sushius kisht ta gliukamata? nors > paliubomu su geru wasabiu visi sushei skanei suaina ;) > > "Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message > news:hiqef7$42d$1@trimpas.omnitel.net... >> kad kazkaip nenaudojam mes tu isgirtu kinisku "kristalu". :)) >> bent jau astri saldziarugste vistienos sriuba ar susiai ir >> taip labai gardziai gaunasi. >> >> "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message >> news:hiiq6d$9to$1@trimpas.omnitel.net... >>> Budulis rašė: >>>> ir sita... kad jau uzsisuku sneka apie rytus... >>>> >>>> gal kas isivaizduojat is ko daro Gan Bei City >>>> "Aštriai rūgšti daržovių sriuba su vištiena" ? >>>> >>>> kiek bandziau isgaut skoni - nu niekaip. >>>> soju daigai ten, konservuotos kukuruzu burbuoles >>>> visa kita brexnia... na o skonis pas mane gaunasi kaip >>>> kad kolxoznikas butu vires... >>>> o pas juos ten labai tvarkingai isreikstas astrumas. >>>> vien pipirais ir imbieru manau to neimanoma pasiekt. >>>> >>>> is anksto dekoju uz nuomones. >>>> >>> >>> turbūt kinietiškos druskelės E621 pamiršai įdėti :) >>