RIMI bent jau anksčiau buvo juodųjų serbentų ir kažko ten dar primakaluota sultys pasišildymui. tai su jomis ir vartok - tiesa, seniai nebesidairiau, bo balzamas baigėsi ;) "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message news:hju7bj$nbh$1@trimpas.omnitel.net... > o, dekavoju, reiks pasiieskot serbentu sirupo skladuke :) > > "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message > news:hju6hv$lqq$1@trimpas.omnitel.net... >> google -> karstā Balzams >> >> randam: >> http://www.latvijasbalzams.lv/html/eng/28979.php >> http://www.managimene.lv/receptes/melna_balzama_punss_karstais >> >> gal ir isverst kazkaip gausis... >> >> >> "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message >> news:hju5hc$jut$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Pries gera menesi buvau Rygoj, ir ragavau toki birzgaliuka, pardavinejama >>> miesto sventej lauke. Kainavo berod 2 latus stikline. Ant didziulio >>> termoso buvo parasyta karstas balzamas. Nu nesveikai gardu pasirode, ale >>> taip ir neisklausiau vietiniu kas ten kaip padaryta. Gal kas yra bandes, >>> ar bent ingridientus zinot? Ar tiesiog paiimu koki rigas balzams, supilu >>> i puoda, pakaitinu ir i termosa? Ar det kokiu prieskoniu, medaus etc.? >>> Guglint nesekasi.. >>> >>> Pamastymai laukiami :) >>> >> >> >> >> > >