O sita kokteili gamini salta ar karsta (kaip groga) ir koks kiekis gaunasi? "TJ (T@diz)" <tadas@tj-sports. Kom> wrote in message news:hk4ta7$vm3$1@trimpas.omnitel.net... > Man siaip patinka visokie balsamai ir trauktines, bet nu vienas tai blogis > tas rygos :) Bet su juoduju serbentu sultimis /nektaru skanus dalykas > gaunasi, as dar siek tiek lietuviskai modifikavau:) > > 3 dalys juodu serbentu sulciu/nektaro ( priklausomai ka gausi, dazniausiai > nektaras) > 1 dalis rigas balsams + papildomai nuo skonio > 1 dalis apelsinu sulciu + papildomai irgi nuo skonio > Nulupti ir supjaustyti apelsinai - tiek kiek norisi, na as nemazai > pridedu, kad daug butu apelsinu > Suktinis - jei rigas balsams supilu 0,5 litro, tai suktinio 100-200 ml > priklausomai nuo skonio > > Balsamo pilu tiek kad ragaujant jaustusi, bet ne per stipriai. Suktinio > pilu tiek kad vos vos jaustusi arba isvis nesijaustu :) Apelsinu sultys > ( sviezias spaustas arba nebutinai) irgi siaip ragaudamas pilu. > > > ------------------------------------------ > Tadas (TJ) > Aktyviam laisvalaikiui ir kelionėms > www.montane.lt / www.montane.co.uk > www.robens.de > 8-620-10880 / tadas@tj-sports. com > ------------------------------------------