Is pradziu uzveze, paskui nustojau ten pirkt. Nes - is esmes tai baltu miltu mieliniai kepiniai. Nei baisiai sveikai, nei, ypatingai skanu. Sudetis neaiski - kas ten taip ispurina ir isbaltina tuos kepinius? Galu gale, kiek bulka gali valgyt, uzsiklijuoja momentaliai. Zadejo kruasanus kept, tai fig, nerasta. Siaip, tai sekmes ten jiems visokeriopos, bet asmeniskai dziaugiuosi, kad nepakeliui ir nera pagundu isleisti saibas bulkai. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hktn27$olg$1@trimpas.omnitel.net... > nu nezinau..ten tokiu popsu kvepia..ale bandymas padaryti kaip vokietijoje > ar pranzucijoje senamiescio "bulachnaja"..siaip tai ganetinai ishpustas > reikalas, o ypac ishpustos kainos > "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message > news:hkrtms$en5$1@trimpas.omnitel.net... >> Tingiu pats rasinet, tai papeistinsiu is blogo >> (http://patiekalai.blogspot.com/): >> >> "Nežinau ar kas iš kauniečių jau pasidžiaugė, tačiau Kaune pagaliau >> atsidarė kepykla, verta gurmanų ir visų kitų dėmesio. "Motiejaus >> kepyklėlę" galima rasti senamiestyje, prie pat Jakatos, Valančiaus >> gatvėje 10. Labai rekomenduoju apsilankyti. Malonus aptarnavimas, puikūs >> kepiniai, viskas šviežia ir labai skanu." >> >> Teko ragaut is ten tokio pyrago su karamele - pasakiskai skanus, purus, o >> savo savybiu neprarado ir dar bent trejeta dienu. Ispudziai liuks, eisiu >> ten dazniau :) >