Idomu, ir manau reiks pratestuot tas kepykleles, bet kazkaip nepasitaiko progos per senamiesti perbegt.... O va kalbant apie kepiniu kokybe ir rusis, noriu pasidziaugti vienu atradimu. Kepyklos "Rolanta" kepti sausainukai "Žara". Aptikau ju, kaip bebutu keista - ten, "kur apie viska pagalvota", Šilainiuose. Sausainiuis labai megau...pries 10 metu, o paskui jie palaipsniui dingo is firminiu ir ne tik parduotuviu. Jei kam kyla klausimas, ko as cia dziugauju, noriu paaiskinti. Dar pries 5ar daugiau metu, sios rusies sausainius is sluoksniuots teslos nustojo gaminti ne viena kepykla, nes ju gamyba - neatsipirkdavo. Sausainiai butent tokie gaunasi tik is naturaliu produktu, o gaminami jie - tik rankomis. Taigi, arba kazkas isrado labai kokybiskas "identiskas naturalioms maisto medziagas" kurias naudoja ir apgaudineja mane su tais sausainiais ir informacija etiketese, o gamina juos - robotukai :))) Arba tikrai sitie sausainukai geri (beje, ne pigus)./ "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:hkrtms$en5$1@trimpas.omnitel.net... > Tingiu pats rasinet, tai papeistinsiu is blogo > (http://patiekalai.blogspot.com/): > > "Nežinau ar kas iš kauniečių jau pasidžiaugė, tačiau Kaune pagaliau > atsidarė kepykla, verta gurmanų ir visų kitų dėmesio. "Motiejaus > kepyklėlę" galima rasti senamiestyje, prie pat Jakatos, Valančiaus gatvėje > 10. Labai rekomenduoju apsilankyti. Malonus aptarnavimas, puikūs kepiniai, > viskas šviežia ir labai skanu." > > Teko ragaut is ten tokio pyrago su karamele - pasakiskai skanus, purus, o > savo savybiu neprarado ir dar bent trejeta dienu. Ispudziai liuks, eisiu > ten dazniau :)