"Justas" <mute@localhost.net> parašė naujienų news:hlbvmn$qai$1@trimpas.omnitel.net... > Labai panasus tik kad pas juos tradicijos visokia chemija ir > pusfabrikacius naudot. Esu valges pas lenkus arti 10 kartu pas skirtingas > seimininkes ir visur tas pats, vegetos visokios, keciupai ir panasiai. > Daug jie ten gamina namuose, eina vieni pas kitus valgyt ir tt. Bet jei > namie keptas vyniotinis tai butinai su kruva vegetos, jei jamie kepta > duonele tai butinai is pusfabrikacio. > Jie ten net maiselyje gatava prancuziska batona turi supjaustyta, istepta > cesnakiniu sviestu ir paruosta i orkaite kist. > Niekad nepamirsiu vieno patiekalo, kuri teko valgyt gan prastmatniomis > aplinkybemis. Kiaulienos sonkauliai elementariai isvirti, tada sudeti i > puoda, apipilta kokiu litru keciupo, uzdetas suris ir siek tiek pakepta > orkaitej. > Ir taip gamina pagyvenusios seimininkes, su ilgamete patirtim ar ten > tradicijom :) > Toki vat vaizda susidariau is asmenines patirties. Mano mamos sesuo gyvena Lenkijoje. Tenka pas juos apsilankyti, bet kol kas nesu pastebejes nieko panasaus. O paskutiniu metu pasteejau, kad pradeo kreipti demesi ir i tai ka perka parduotuvese.