cia vienas is baisesniu postu, kokius teko skaityt =| "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:hlbvmn$qai$1@trimpas.omnitel.net... > Labai panasus tik kad pas juos tradicijos visokia chemija ir > pusfabrikacius naudot. Esu valges pas lenkus arti 10 kartu pas > skirtingas seimininkes ir visur tas pats, vegetos visokios, keciupai ir > panasiai. Daug jie ten gamina namuose, eina vieni pas kitus valgyt ir > tt. Bet jei namie keptas vyniotinis tai butinai su kruva vegetos, jei > jamie kepta duonele tai butinai is pusfabrikacio. > Jie ten net maiselyje gatava prancuziska batona turi supjaustyta, > istepta cesnakiniu sviestu ir paruosta i orkaite kist. > Niekad nepamirsiu vieno patiekalo, kuri teko valgyt gan prastmatniomis > aplinkybemis. Kiaulienos sonkauliai elementariai isvirti, tada sudeti i > puoda, apipilta kokiu litru keciupo, uzdetas suris ir siek tiek pakepta > orkaitej. > Ir taip gamina pagyvenusios seimininkes, su ilgamete patirtim ar ten > tradicijom :) > Toki vat vaizda susidariau is asmenines patirties. >