Pats tiksliai nežinau :) Kažkas tokio turbūt: Paskrudinti malti kanapių grūdai su truputėliu druskos, svogūnų ir česnakų yra vadinami kanapyne, valgoma su karštomis bulvėmis. Tokį patiekalą per Kūčias Žemaitijoje iki soties kerta ir vaikai, ir suaugusieji. http://www.patiekalai.lt/naujienos-zemaiciai-kuciu-vakariene-pagardins-kanapemis/ "Insane" <i@s.lt> wrote in message news:hm3d9n$9oc$1@trimpas.omnitel.net... >O kas per patiekalas jei nepaslaptis? Girdejau, kad kaime naudodavo kakokiam > tai patiekalui, bet neteko matyti. > > > "Genys" <geniui@miskas.lt> wrote in message > news:hm3cep$8e4$1@trimpas.omnitel.net... >> Kur gauti Vilniuje subj? Reikia tipo žemaitiškam patiekalui gamint. > >