labai geras patiekalas, naudojam per kūčias. "Genys" <geniui@miskas.lt> wrote in message news:hm3e0h$aqb$1@trimpas.omnitel.net... > Pats tiksliai nežinau :) > Kažkas tokio turbūt: > Paskrudinti malti kanapių grūdai su truputėliu druskos, svogūnų ir česnakų > yra vadinami kanapyne, valgoma su karštomis bulvėmis. Tokį patiekalą per > Kūčias Žemaitijoje iki soties kerta ir vaikai, ir suaugusieji. > http://www.patiekalai.lt/naujienos-zemaiciai-kuciu-vakariene-pagardins-kanapemis/ > > "Insane" <i@s.lt> wrote in message > news:hm3d9n$9oc$1@trimpas.omnitel.net... >>O kas per patiekalas jei nepaslaptis? Girdejau, kad kaime naudodavo >>kakokiam >> tai patiekalui, bet neteko matyti. >> >> >> "Genys" <geniui@miskas.lt> wrote in message >> news:hm3cep$8e4$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kur gauti Vilniuje subj? Reikia tipo žemaitiškam patiekalui gamint. >> >>