nesvarbu skaniai. svarbu autentiskai. svarbiausia prisipilt cili ar kajeno pipiru tiek kiek indusas, beveik nejauciantis astrumo. "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message news:hnptkm$93s$1@trimpas.omnitel.net... >O tai jei sau gamini tai kodėl neadaptuot? Ko nemėgstė to ir nededi, juk >maisto gamyba yra improvizacija. Net pats Oliveris dažnai pabrėžia, kad >pakeitė receptą pagal save. > > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:hmlfad$6j9$1@trimpas.omnitel.net... >>o kur kalendros lapai? >> visada zavejausi lietuviu sugebejimais adaptuoti sau patiekalus :) >> padazas koks, kedainiu ar suslaviciaus-felix? >> >> 2010-03-02 10:56, MaRiUs rašė: >> >>> 1 šaukštelis maltų kalendros sėklų - nedejau >> ... >>> su grietine arba pomidoru padazu >> ... >