Gal butu galima svediska recepta i studija? :) "Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message news:hotnr2$vol$1@trimpas.omnitel.net... > Jis ne idiotas, jis klounas. :))) > Aciu, kad apsvietet. Bet kumpio porteryje receptas tikrai > nera isgalvotas. Jis ten tikrai yra "sumakalaves" nuo rusisko > saito. Ir net patingejes teisingai isversti. Bet butinai pabandysiu > ji pagaminti pagal svediska recepta, o vietoj shieno pabandysime > kai ka kita. > Oi, gerulis tas Sakas :)))) > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:hot05i$655$1@trimpas.omnitel.net... >> kad ir cia http://giedrius-v.livejournal.com/77872.html?thread=726064 >> >> "Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message >> news:hosvht$5a2$1@trimpas.omnitel.net... >>>O kas su juo negerai? Cia kazko matyt nezinau. paaiskinkit. >>> >>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message >>> news:hossl2$rs$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Jau kieno, kieno bet sito sarlatano receptu tai tikrai nesinaudociau. >>>> >>>> "Veygr" <noname@nothing.net> wrote in message >>>> news:hosqge$t10$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Jamsim per Šv. Velykas KAUNO UŽKANDINIS KIAULĖS KUMPIS, VIRTAS >>>>> PORTERYJE >>>>> SU ŠIENU >>>>> http://www.gaspadine.lt/kulinarinis_paveldas/sventuju_velyku_mesos_gaminiai.html >>>>> >>>>> Tik ten kazkodel nugarine i paveiksleli ideta. ale ku daryt, labai >>>>> receptas mandras. :) >>>>> Teko kazka panasaus Svedijoj skanaut. Labai geras dalykelis. >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>> news:hoseoc$9m3$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Idomu pasidare pas ka kokios velykinio stalo tradicijos. >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> > >