man tai nepatiko tas Oliverio teshloje, ir estetinis vaizdelis nekoks ir nepasakyciau kad labai skonis fantastiskas.. Apskirtai, sakyciau reikia labai atsargiai su citrina zaisti, nes jos truputi padauginus gaunasi toks nemalonus rugstus prieskonis, ypac tas taikytina vistienai beje, ta Oliverio su pienu irgi dariau http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk jei sitas turimas omenyje.. vista gavosi labai sausa ir net kietoka..:( nesiulau "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:hp1fml$n3a$1@trimpas.omnitel.net... > imho irgi tinkamiausias varinatas riebiai vistai. > > dar visasi skanu, kaip oliveris tesloje su citrina viduj kepe. > > -- > T > > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.0a2b7da49515a119.0@gmail.com... >> nu vištai tikriausiai labai įdomu būtu kepti "ant butelio" ... >> >>> Kaip idomiau iskept didele kaimiska vista? Vilpisausko receptus zinau. >>> Gal >>> kas koki marinata/idara idomesni pasiulys? Aciu >> >>