Ne v abidu bus pasakyta, kad davus durniui ir pati geriausia iranki, rezultatai bus apgailetini... Taciau suprantu ka Siurskis norejo pasakyti savo postu durnbSiurskis wrote: > Cia googlinio vertimo pavyzdys :),kazin ar pades ir jusu atveju? > > Įkaitinkite orkaitę iki 190 ° C/375 ° F / dujos 5, ir rasti kambarėlis > montavimo puodą už vištienos. Sezonas ji turtinga visame, ir mailius jį > sviestą ir šiek tiek alyvuogių aliejaus, tekinimo vištienos gauti net > spalva viso iki auksinės spalvos. Pašalinti iš šilumos, įdėti vištieną > ant plokštelės, ir išmesti naftą ir sviesto palikti puodą. Tai paliks > jums skanus lipni gerumo ne visos Europos, kuri duos jums puikus > caramelly skonis vėliau apačioje. > > Įdėkite savo vištienos atgal su sudedamųjų dalių poilsio puodą ir > virkite į pašildytą krosnelė 1 ½ valandos. Belsti su kepimo sulčių, kai > tik prisiminsite. Citrina Zest bus tarsi padalinti pieno, todėl padažas, > kuris yra visiškai fantastinis. > > Norėdami padėti, ištraukti mėsą nuo kaulų ir padalyti ją į savo > numerius. Šaukštas per daug sulčių ir truputį varškės. Patiekti su > suvytusias špinatų arba žali ir kai bulvių koše. > > >> >> Atsikrapstau, kad receptas anglu veblenaimu parasytas, taciau per >> gugle translate ishsiversit jei ka o be to ir ingredientai ne is >> dangisko manos kategorijos... skanaus > >