Taip, sitas receptas. Keista, kad gavosi sausa. Man visada iseina fantastiskai minksta. Nors tiesa sakant visa vista, tik karta kepiau. Visada kepu elementus, tai cia dar paprasciau - citrina griezineliais tarp vistos gabaliuku. Gal kepant reikejo ja kas kuri laika paslakstyti tuo padazu ar apversti? O gal buvo kepta nepridengta? Del citrinos tai cia turbut skonio reikalas. Man pvz. patinka, kai jauciasi rugstele. Labiau nepatinka citrusiniams vaisiams budingas kartumas, todel dazniausiai pasalinu nuo citrinu ar apelsinu ta balta sluoksni, kuris yra po zievele. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hp1t66$bsq$1@trimpas.omnitel.net... > man tai nepatiko tas Oliverio teshloje, ir estetinis vaizdelis nekoks ir > nepasakyciau kad labai skonis fantastiskas.. > Apskirtai, sakyciau reikia labai atsargiai su citrina zaisti, nes jos > truputi padauginus gaunasi toks nemalonus rugstus prieskonis, ypac tas > taikytina vistienai > > beje, ta Oliverio su pienu irgi dariau > http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk jei > sitas turimas omenyje.. > > vista gavosi labai sausa ir net kietoka..:( nesiulau > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hp1fml$n3a$1@trimpas.omnitel.net... >> imho irgi tinkamiausias varinatas riebiai vistai. >> >> dar visasi skanu, kaip oliveris tesloje su citrina viduj kepe. >> >> -- >> T >> >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.0a2b7da49515a119.0@gmail.com... >>> nu vištai tikriausiai labai įdomu būtu kepti "ant butelio" ... >>> >>>> Kaip idomiau iskept didele kaimiska vista? Vilpisausko receptus zinau. >>>> Gal >>>> kas koki marinata/idara idomesni pasiulys? Aciu >>> >>> >