Tai gal višta buvo ne organic, o narvelinė? On 2010.04.01 13:40, Gipsas wrote: > man tai nepatiko tas Oliverio teshloje, ir estetinis vaizdelis nekoks ir > nepasakyciau kad labai skonis fantastiskas.. > Apskirtai, sakyciau reikia labai atsargiai su citrina zaisti, nes jos > truputi padauginus gaunasi toks nemalonus rugstus prieskonis, ypac tas > taikytina vistienai > > beje, ta Oliverio su pienu irgi dariau > http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk jei > sitas turimas omenyje.. > > vista gavosi labai sausa ir net kietoka..:( nesiulau > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hp1fml$n3a$1@trimpas.omnitel.net... >> imho irgi tinkamiausias varinatas riebiai vistai. >> >> dar visasi skanu, kaip oliveris tesloje su citrina viduj kepe. >> >> -- >> T >> >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.0a2b7da49515a119.0@gmail.com... >>> nu vištai tikriausiai labai įdomu būtu kepti "ant butelio" ... >>> >>>> Kaip idomiau iskept didele kaimiska vista? Vilpisausko receptus >>>> zinau. Gal >>>> kas koki marinata/idara idomesni pasiulys? Aciu >>> >>> >