Bet gi jis ir taip jau keptas. Ilgai kepi dar taip? "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:hsb07c$dk8$1@trimpas.omnitel.net... > man tai labai skanus dalykas yr keptas "zanavyku" (butent tik zanavyku) > suris folgoje grilyje. > vynioji i folga gabala surio, pridedi visokiu darzoviu, uzpili kokio nors > skycio (truputi aliejaus, > sojos padazo, balzamico acto), vynioji i folga ir kepi zarijose, anglyse. > niam niam :) > > tik nezinau ar cia ka bendro su tavo isivaizduojamu grilinimu turi :)) > > "martynas" <martukas@live.com> wrote in message > news:hs0odp$rin$1@trimpas.omnitel.net... >> Siandien silainiu turguj uzmaciau panasu i fermentini suri "Grilinimui". >> taip ir vadinosi (11-12lt/kg). Gal kas nors esat isbandes kazkokius >> variantus? >> >>