Aš orkaitėj kepu paprastą saldaus/plikyto pieno sūrį. Ypač staigiai sueina per visokius vakarėlius, dingsta akimirksniu. Įtrinu tą sūrį daug daug česnako, pipirų, žolelių, ką po ranka turiu ir druskos (ypač skanu stambiais kristalais) bei aliejaus kokio (alyvuogių, ryžių, migdolų, bet kokį tinkamą kepinimui). Arba ant 150C valandą (kaitinimas apačia ir viršus), arba 150C 30 min, tada 200C grilius 15 min. Apskrunda abiem atvejais. On 2010.05.11 15:55, Saulius74901 wrote: > Bet gi jis ir taip jau keptas. > Ilgai kepi dar taip? > "gopas"<netikras@jamailas.lt> wrote in message > news:hsb07c$dk8$1@trimpas.omnitel.net... >> man tai labai skanus dalykas yr keptas "zanavyku" (butent tik zanavyku) >> suris folgoje grilyje. >> vynioji i folga gabala surio, pridedi visokiu darzoviu, uzpili kokio nors >> skycio (truputi aliejaus, >> sojos padazo, balzamico acto), vynioji i folga ir kepi zarijose, anglyse. >> niam niam :) >> >> tik nezinau ar cia ka bendro su tavo isivaizduojamu grilinimu turi :)) >> >> "martynas"<martukas@live.com> wrote in message >> news:hs0odp$rin$1@trimpas.omnitel.net... >>> Siandien silainiu turguj uzmaciau panasu i fermentini suri "Grilinimui". >>> taip ir vadinosi (11-12lt/kg). Gal kas nors esat isbandes kazkokius >>> variantus? >>> >>> > >