Tema: Re: Suris grilinimui
Autorius: gopas
Data: 2010-05-12 12:12:13
dabar tiksliai nezinau kiek...gal kokiu 15 min. svarbu kad tas suris suminkstetu ir darzoves iskeptu.
bet butent tik "zanavyku" suris...kiti iskepus pasidaro guminiai, o sitas toks minkstas :)

"Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:hsbk3l$hki$1@trimpas.omnitel.net...
> Bet gi jis ir taip jau keptas.
> Ilgai kepi dar taip?
> "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message 
> news:hsb07c$dk8$1@trimpas.omnitel.net...
>> man tai labai skanus dalykas yr keptas "zanavyku" (butent tik zanavyku) 
>> suris folgoje grilyje.
>> vynioji i folga gabala surio, pridedi visokiu darzoviu, uzpili kokio nors 
>> skycio (truputi aliejaus,
>> sojos padazo, balzamico acto), vynioji i folga ir kepi zarijose, anglyse. 
>> niam niam :)
>>
>> tik nezinau ar cia ka bendro su tavo isivaizduojamu grilinimu turi :))
>>
>> "martynas" <martukas@live.com> wrote in message 
>> news:hs0odp$rin$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Siandien silainiu turguj uzmaciau panasu i fermentini suri "Grilinimui".
>>> taip ir vadinosi (11-12lt/kg). Gal kas nors esat isbandes kazkokius
>>> variantus?
>>>
>>> 
> 
>