dabar tiksliai nezinau kiek...gal kokiu 15 min. svarbu kad tas suris suminkstetu ir darzoves iskeptu. bet butent tik "zanavyku" suris...kiti iskepus pasidaro guminiai, o sitas toks minkstas :) "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:hsbk3l$hki$1@trimpas.omnitel.net... > Bet gi jis ir taip jau keptas. > Ilgai kepi dar taip? > "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message > news:hsb07c$dk8$1@trimpas.omnitel.net... >> man tai labai skanus dalykas yr keptas "zanavyku" (butent tik zanavyku) >> suris folgoje grilyje. >> vynioji i folga gabala surio, pridedi visokiu darzoviu, uzpili kokio nors >> skycio (truputi aliejaus, >> sojos padazo, balzamico acto), vynioji i folga ir kepi zarijose, anglyse. >> niam niam :) >> >> tik nezinau ar cia ka bendro su tavo isivaizduojamu grilinimu turi :)) >> >> "martynas" <martukas@live.com> wrote in message >> news:hs0odp$rin$1@trimpas.omnitel.net... >>> Siandien silainiu turguj uzmaciau panasu i fermentini suri "Grilinimui". >>> taip ir vadinosi (11-12lt/kg). Gal kas nors esat isbandes kazkokius >>> variantus? >>> >>> > >