O čia va yra kiek brangesni, bet neva ekologiški, tai gal nebus blogi: http://ekopirk.lt/eko-produktai/maistas/dziovinti-vaisiai-ir-riesutai-darzoves/dziovinti-vaisiai-ir-riesutai-seklos/ekol-kedro-riesutai-pusu-kankoreziu/ On 2010.09.25 11:21, Junda wrote: > Va šitie Rimi apie 8 Lt. už 50 g: > http://www.sanitex.eu/out/1/html/0/dyn_images/1/V362562_p1.jpg > > > On 2010.09.24 21:46, NiTrOgEn wrote: >> As tau, Povilai, galiu draugiskai patarti nesikankiti beieskant kedro >> riesutu. Irgi toki klausima ankstyva pavasari turejau, tad buvau ir >> turgu ismaises, taciau ten tik negliaudyti, parduotuves ismindziojes, >> kol pagaliau suradau Ukmerges Maximoje, taciau kaina tokia >> nekrikscioniska buvo ~10Lt uz 50g. (~200Lt/kg!!!). Ok, sakau, nors >> girdejau, kad kedro riesutus pesto padaze puikiausiai keicia >> graikiniai arba is bedos anakardziai, takart buvau uzsispyres, nes >> norejau "autentisko" pesto recepto. Zodziu, veliau palygintas kedru >> pestotikrai nebuvo pranasesnis uz graikiniu r. pesto, o gal ir net >> prastesnis..Tad mano patarimas- nori sutaupyt, imk graikinius ir nesuk >> sau galvos- skonines savybes del to tikrai nenukentes (zinoma, jei su >> bazilikais ir parmezanu viskas bus gut), nori burzujus buti- jamk >> kedrus :) >> >> "Povilas"<geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:i7ij12$qq0$1@trimpas.omnitel.net... >>> sitas klausimas jau buvo kazkada, bet ten kur tada buvo nurodyta ju >>> buvimo >>> vieta dabar jie ten nerasti. reikalingi jie pesto gamybai - reikia kazka >>> daryt su siltadarzyje uzderejusiais bazilikais >>> >>> >