Tema: Re: kedru riesutai
Autorius: Povilas
Data: 2010-09-25 15:34:06

"NiTrOgEn" <nitrogenas@gmail.com> parašė naujienų 
news:i7irm2$4ft$1@trimpas.omnitel.net...
> As tau, Povilai, galiu draugiskai patarti nesikankiti beieskant kedro 
> riesutu. Irgi toki klausima ankstyva pavasari turejau, tad buvau ir turgu 
> ismaises, taciau ten tik negliaudyti, parduotuves ismindziojes, kol 
> pagaliau suradau Ukmerges Maximoje, taciau kaina tokia nekrikscioniska 
> buvo ~10Lt uz 50g. (~200Lt/kg!!!). Ok, sakau, nors girdejau, kad kedro 
> riesutus pesto padaze puikiausiai keicia graikiniai arba is bedos 
> anakardziai, takart buvau uzsispyres, nes norejau "autentisko" pesto 
> recepto. Zodziu, veliau palygintas kedru pestotikrai nebuvo pranasesnis uz 
> graikiniu r. pesto, o gal ir net prastesnis..Tad mano patarimas- nori 
> sutaupyt, imk graikinius ir nesuk sau galvos- skonines savybes del to 
> tikrai nenukentes (zinoma, jei su bazilikais ir parmezanu viskas bus gut), 
> nori burzujus buti- jamk kedrus :)

Matomai,kad taip teks ir padaryti.  Aciu uz pasiulyma !