"NiTrOgEn" <nitrogenas@gmail.com> parašė naujienų news:i7irm2$4ft$1@trimpas.omnitel.net... > As tau, Povilai, galiu draugiskai patarti nesikankiti beieskant kedro > riesutu. Irgi toki klausima ankstyva pavasari turejau, tad buvau ir turgu > ismaises, taciau ten tik negliaudyti, parduotuves ismindziojes, kol > pagaliau suradau Ukmerges Maximoje, taciau kaina tokia nekrikscioniska > buvo ~10Lt uz 50g. (~200Lt/kg!!!). Ok, sakau, nors girdejau, kad kedro > riesutus pesto padaze puikiausiai keicia graikiniai arba is bedos > anakardziai, takart buvau uzsispyres, nes norejau "autentisko" pesto > recepto. Zodziu, veliau palygintas kedru pestotikrai nebuvo pranasesnis uz > graikiniu r. pesto, o gal ir net prastesnis..Tad mano patarimas- nori > sutaupyt, imk graikinius ir nesuk sau galvos- skonines savybes del to > tikrai nenukentes (zinoma, jei su bazilikais ir parmezanu viskas bus gut), > nori burzujus buti- jamk kedrus :) Matomai,kad taip teks ir padaryti. Aciu uz pasiulyma !