Na, kadangi mes nepretendavome i autentikos 100% laikymasi, vien tik todel,kad musu bazilikai neaisku ar yra tokie patys ,kaip pas italus, todel ir suris buvo panaudotas a la parmezanas - Dziugas. Manau,kad gavosi neblogai, bet nepasakyciau,kad ypatingai daug - apie kokius 2 litrus. "Junda" <junda@dtiltas.lt> parašė naujienų news:i7qmv2$4pe$1@trimpas.omnitel.net... > Nu taip romano pecorino 600 g visai nepigus malonumas :) nes kiek skaičiau > ir kulinarai konsultavo, tai tiek pat sūrio kiek bazilikų reik dėt. > > > On 2010.09.27 19:01, Povilas wrote: >> Pradejau ziurineti pesto receptus ir ziuriu,kad mano pasiruostas >> baziliku lapeliu kiekis yra labai labai didelis - 600 gr paciu lapeliu. >> Itariu,kad subankrutuosiu pirkdamas kitus ingredientus :) >