Čia gal visagaliai konservantai jiems padeda? Iš tikro nežinau, paskaičiau ant pesto etiketės (pirktas iš Marks&Spencers, brangus), tai nieko tokio neradau, tik pieno rūgštį. Bet yra tekę pirkt prastesnių iš Maximos (vienas net su saulėgrąžų aliejum buvo, išvis pornografija), tai atidarius, per porą sav. supelydavo. Aš kai vasarą pasidariau puslitrį tai jį vieną ir suvalgiau su vynu :) Per savaitę. Tai nežinau, kaip jis būtų išsilaikęs. Draugė skundės, kad pasidarė ir supelyjo per 3 sav. Manau, kad daug daug aliejaus didina galimybę ilgiau išsilaikyti. Bet kad pusmetį laikytųs, tai nelabai tikiu. Nu papasakosit, kaip ten yra. On 2010.10.04 21:10, Povilas wrote: > > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> parašė naujienų > news:i8bu50$tk3$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2010.10.01 08:40, Povilas wrote: >>> Na, kadangi mes nepretendavome i autentikos 100% laikymasi, vien tik >>> todel,kad musu bazilikai neaisku ar yra tokie patys ,kaip pas italus, >>> todel ir suris buvo panaudotas a la parmezanas - Dziugas. Manau,kad >>> gavosi neblogai, bet nepasakyciau,kad ypatingai daug - apie kokius 2 >>> litrus. >> >> O tai kaip ketinat realizuot tokį kiekį, kol nesugedo? Ar manot, kad >> jis laikosi metus šaldytuve? Jei labai daug aliejaus pylėt, gal kokį >> mėn. ir pratemps? > > O kaip parduotuveje (ne saldytuve) tas pats produktas issilaiko? Bet uz > perspejima esu dekingas - teks pradet vartojima.