O aš darau pagal tokį receptuką. Gaunasi tokie saldžiarūgščiai. Skanūs ir vieni, ir prie vištienos labai tinka. 7 kg moliūgų, 3 l vandens, 1,5 kg cukraus, 75 gr citrinos rūgšties, 5-6 gvazdikėliai, citrinos ir/arba apelsino žievelės ( supjaustau juostelėmis, tinka ir džiovintos, ir šviežios) Moliūgus supjaustau 2-3 cm kubeliais, sudedu į puodą su visais kitais produktais ir verdu, pamaišant, kol moliūgai pasidaro "skaidrūs", bet ne visai minkšti. Laiko tiksliai nepasakysiu. Geriau jau kietesnius išgriebti, nes stiklainiuose jie dar truputi paminkštėja ir gali virsti į košę. Galop į stiklainius, užpilti iki viršaus marinato, kuriame virė, ir paslėpti 2-3 savaitėm :) Verdant paragaukite, gal norėsis ko nors dar įdėti :) "news.omnitel.net" <test@test.test> parašė naujienų news:i5rmfs$s5c$1@trimpas.omnitel.net... > Ka darot su moliugais? Receptais pasidalinkit. > Uzderejo daugokai. > Aciu. > >