Natūraliai: supjaustyti 5-7 mm storio riekelėmis, pasūdyti, apvolioti miltais, apkepti svieste (ghi), baigti kepti orkaitėje. Kaip savarankiškas patiekalas arba garnyras. Dedu į troškinius, sriubos (daržovių, mėsiškos, pieniškos), sklindžiai (tiek iš žalių, tiek iš pertrintų troškintų ar virtų), salotos (žalias, troškintas, keptas moliūgas), uogienės, kompotai, saldainiai ir t.t. Beje, pasidairiau paieškoj,-begalė puikių receptų... Kai kas panašiai, kaip gaminta, kai kas - šauniau... Taigi, pasirinkimas yra. Tačiau bene nuostabiausias dalykas, turint daug moliūgo - sultys. Su citrusinių, obuolių, morkų sulčių priedu. Proporcijų nesilaikau. Labai patinka su medumi (jei daugiau rūgščių citrusinių) ir imbiero gabalėliu. Pastarasis ypač gerai, maišant moliūgų ir morkų sultis. Ypač dabar, kai sunku patikėti, jog dar taip neseniai buvo karšta ir be imbiero... ;) "news.omnitel.net" <test@test.test> wrote in message news:i5rmfs$s5c$1@trimpas.omnitel.net... > Ka darot su moliugais? Receptais pasidalinkit. > Uzderejo daugokai. > Aciu. > >