Išbandžiau moliūgų + morkų sultis. Kadangi morkų sultis ypatingai mėgstu, tai moliūgo sulčių buvo tik trečdalis - man patiko, moliūgų beveik nesijaučia. Tik nežinau, ar tame yra prasmės - vertingas toks skiedinys ar ne :) "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:i5vvrh$d0d$1@trimpas.omnitel.net... > Natūraliai: supjaustyti 5-7 mm storio riekelėmis, pasūdyti, apvolioti > miltais, apkepti svieste (ghi), baigti kepti orkaitėje. Kaip savarankiškas > patiekalas arba garnyras. > > Dedu į troškinius, sriubos (daržovių, mėsiškos, pieniškos), sklindžiai > (tiek iš žalių, tiek iš pertrintų troškintų ar virtų), salotos (žalias, > troškintas, keptas moliūgas), uogienės, kompotai, saldainiai ir t.t. > Beje, pasidairiau paieškoj,-begalė puikių receptų... Kai kas panašiai, > kaip gaminta, kai kas - šauniau... Taigi, pasirinkimas yra. > > Tačiau bene nuostabiausias dalykas, turint daug moliūgo - sultys. Su > citrusinių, obuolių, morkų sulčių priedu. Proporcijų nesilaikau. Labai > patinka su medumi (jei daugiau rūgščių citrusinių) ir imbiero gabalėliu. > Pastarasis ypač gerai, maišant moliūgų ir morkų sultis. Ypač dabar, kai > sunku patikėti, jog dar taip neseniai buvo karšta ir be imbiero... ;) > > > "news.omnitel.net" <test@test.test> wrote in message > news:i5rmfs$s5c$1@trimpas.omnitel.net... >> Ka darot su moliugais? Receptais pasidalinkit. >> Uzderejo daugokai. >> Aciu. >> >> >