Prasom :) Kad parduotuvese yra, tai zinau, bet parduotuviniuose yra visikiausiu krakmolu ir pan. tirstikliu ar stabilizatoriu. Maniskese tik virtos bulves, zuvis ir kiausinis. Bijau, kad po tokio saldymo kotletai netaptu kose. Nebent kelis uzsaldysiu, o rytoj isimsiu ir paziuresiu, ar bus tinkami. "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:i5tfu4$nvo$1@trimpas.omnitel.net... | Su mumis pasidalink. | | O jei kalba eina apie ismetima, tai nieko neprarasi uzsaldydama ir ismesdama | veliau. | O siaip, pilnos parduotuves saldytu blynu,kibinu,cepelinu ir kitokio | slamsto. O cia gi namie darei, sau, is geru produktu. Taip kad saldyk | nesukdama galvos. | | | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message | news:i5t9ra$jbv$1@trimpas.omnitel.net... | > Gal kas nors turi patirties su zemaiciu blynu ar bulviu kotletu saldymu? | > Kaip su tokiais po to elgtis - is karto saldytus kepti, ar atsildyti? | > Prigaminau daug bulviu kotletuku su rukyta zuvimi, o sveciai neatvaziuos. | > Tai dabar galvoju, ar jie atlaikys saldyma, ar tiesiog reikia su | > kaimynemis | > pasidalinti. Ismesti gaila butu, nes labai jau skanus ;) | > Aciu uz mintis. | > | > | |