Bulves virtos, tai ta oksidacija turbut neaktuali, ar aktuali? "Linas Petkevičius" < wrote in message news:i5tgb1$o97$1@trimpas.omnitel.net... | IMHO tik reiktu ivyniot i kokia maistine plevele - tada atitirpdinant gaus | maziau deguonies ir bulves maziau pajuoduos. | | "Resolut" <> wrote in message | news:i5tfu4$nvo$1@trimpas.omnitel.net... | > Su mumis pasidalink. | > | > O jei kalba eina apie ismetima, tai nieko neprarasi uzsaldydama ir | > ismesdama veliau. | > O siaip, pilnos parduotuves saldytu blynu,kibinu,cepelinu ir kitokio | > slamsto. O cia gi namie darei, sau, is geru produktu. Taip kad saldyk | > nesukdama galvos. | > | > | > "Dautarte" <> wrote in message | > news:i5t9ra$jbv$1@trimpas.omnitel.net... | >> Gal kas nors turi patirties su zemaiciu blynu ar bulviu kotletu saldymu? | >> Kaip su tokiais po to elgtis - is karto saldytus kepti, ar atsildyti? | >> Prigaminau daug bulviu kotletuku su rukyta zuvimi, o sveciai neatvaziuos. | >> Tai dabar galvoju, ar jie atlaikys saldyma, ar tiesiog reikia su | >> kaimynemis | >> pasidalinti. Ismesti gaila butu, nes labai jau skanus ;) | >> Aciu uz mintis. | >> | >> | > | >