Laikoma druskoje tam kad ishtrauktu nepageidaujama dregme o su tuo ir kartuma, nezinau ar tai tinka cukinijai bet su baklazanais elgiamasi butent taip Justas wrote: > As isvis prasmes to laikymo druskoje nematau. Gal kas paaiskintu? > > 2010.11.09 19:57, Vai rašė: >> Su druska biski neaisku uzpilame pilnai druska po to nuplauname po to vel >> dedam druska biski ne per mazai palaikyt ir vel deti bendrai parasyta >> tik 2 >> saukstai?! >> >> >> "PliuShiniS"<giedrasas@xxx.lt> wrote in message >> news:ibbb9e$osm$1@trimpas.omnitel.net... >>> ASTRIAI PIKANTISKOS CUKINIJOS SU KARIU >>> >>> REIKALINGI PRODUKTAI >>> 2 kg nuluptu ir dideliais kubeliais supjaustytu cukiniju >>> 2 valgomieji saukstai druskos >>> 12 arbatiniu sauksteliu cukraus >>> Visa galva cesnako >>> 150 ml acto >>> 150 ml aliejaus >>> 15 g kario >>> 10 g astriu maltu cili pipiru >>> >>> PARUOSIMO BUDAS >>> Cukinijas nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais >>> Uzpilame pilnai druska ir palaikome keturias valandas >>> Po keturiu valandu cukinijas sietelyje nuplauname vandeniu >>> Dedame i puoda ir kaitiname >>> Kaitinant dedameme supjaustytus cesnakus, cukru, druska, pilame >>> alieju ir >>> acta, beriame kari ir cili pipirus >>> Uzvirus paverdame 3-5 min ir supilame i stiklainius bei uzsukame >>> dangteliais. >>> >>> Bon appetit >>> >>> >> >>