Tam kad paruosta cukinija butu kieta ir traski, pries ruosiant patiekala, cukinijos kubelius apibarstome gausiai druska ir paliekame 4h, kad pasalinti vandeni is cukiniju. Tada sietelyje nuplauname druska nuo cukiniju ir gerai nuvarviname vandeni, ir tik tada galime pradeti ruosti patiekala. Veliau druska dedama tik marinato paruosimui: >> Kaitinant 150 ml acto ir 150 ml aliejaus dedameme cukinijas, supjaustytus cesnakus, cukru, druska, beriame kari ir cili pipirus. "Vai" <vai@vai.com> parašė naujienų pranešime:ibc21k$o1k$1@trimpas.omnitel.net... > Su druska biski neaisku uzpilame pilnai druska po to nuplauname po to vel > dedam druska biski ne per mazai palaikyt ir vel deti bendrai parasyta tik > 2 saukstai?! > > > "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message > news:ibbb9e$osm$1@trimpas.omnitel.net... >> ASTRIAI PIKANTISKOS CUKINIJOS SU KARIU >> >> REIKALINGI PRODUKTAI >> 2 kg nuluptu ir dideliais kubeliais supjaustytu cukiniju >> 2 valgomieji saukstai druskos >> 12 arbatiniu sauksteliu cukraus >> Visa galva cesnako >> 150 ml acto >> 150 ml aliejaus >> 15 g kario >> 10 g astriu maltu cili pipiru >> >> PARUOSIMO BUDAS >> Cukinijas nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais >> Uzpilame pilnai druska ir palaikome keturias valandas >> Po keturiu valandu cukinijas sietelyje nuplauname vandeniu >> Dedame i puoda ir kaitiname >> Kaitinant dedameme supjaustytus cesnakus, cukru, druska, pilame alieju ir >> acta, beriame kari ir cili pipirus >> Uzvirus paverdame 3-5 min ir supilame i stiklainius bei uzsukame >> dangteliais. >> >> Bon appetit >> >> > >