Tai butent kad su baklazanais, o cia cukinijos, del to ir klausiu. 2010.11.09 21:34, trickyvic rašė: > Laikoma druskoje tam kad ishtrauktu nepageidaujama dregme o su tuo ir > kartuma, nezinau ar tai tinka cukinijai bet su baklazanais elgiamasi > butent taip > > Justas wrote: >> As isvis prasmes to laikymo druskoje nematau. Gal kas paaiskintu? >> >> 2010.11.09 19:57, Vai rašė: >>> Su druska biski neaisku uzpilame pilnai druska po to nuplauname po to >>> vel >>> dedam druska biski ne per mazai palaikyt ir vel deti bendrai parasyta >>> tik 2 >>> saukstai?! >>> >>> >>> "PliuShiniS"<giedrasas@xxx.lt> wrote in message >>> news:ibbb9e$osm$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ASTRIAI PIKANTISKOS CUKINIJOS SU KARIU >>>> >>>> REIKALINGI PRODUKTAI >>>> 2 kg nuluptu ir dideliais kubeliais supjaustytu cukiniju >>>> 2 valgomieji saukstai druskos >>>> 12 arbatiniu sauksteliu cukraus >>>> Visa galva cesnako >>>> 150 ml acto >>>> 150 ml aliejaus >>>> 15 g kario >>>> 10 g astriu maltu cili pipiru >>>> >>>> PARUOSIMO BUDAS >>>> Cukinijas nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais >>>> Uzpilame pilnai druska ir palaikome keturias valandas >>>> Po keturiu valandu cukinijas sietelyje nuplauname vandeniu >>>> Dedame i puoda ir kaitiname >>>> Kaitinant dedameme supjaustytus cesnakus, cukru, druska, pilame >>>> alieju ir >>>> acta, beriame kari ir cili pipirus >>>> Uzvirus paverdame 3-5 min ir supilame i stiklainius bei uzsukame >>>> dangteliais. >>>> >>>> Bon appetit >>>> >>>> >>> >>>