tai maždaug toks procesas ir pas mane:) vietoj saliero tik imsiu petražolės šaknį ir pakepintus duonos skrebučius irgi naudosiu ir neblenderiuosiu. maniau, gal kokios kitokios sudėties dar būna... "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:id808b$hb2$1@trimpas.omnitel.net... > kaip cia sudetingai viskas, pakepciau puode su sviestu svoguna, morka, > saliera, deciau kelias supjaustytas bulves, uzpilciau vandeniu ir virciau > kol bulbos suminkstes, tada rugstynes trumpam, kol uzvirs. Valgyt su > grietine ir virtais kiausiniais. Arba viska galima sublenderiuot ir gausis > trinta sriuba, Nu dar skanu su sonkauliais (rukytais ar svieziais) isvirt > mesiska sriuba. > > "ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message > news:id7tkj$d6j$1@trimpas.omnitel.net... >> stipriai sūrios, mažai rūgščios. Gal kas kokią įdomią sriubą žinot? Kol >> kas >> linkstame į šitą: >> http://www.geri-receptai.lt/receptas/rugstyniu-sriuba-3.html >> Bet leisimės perkalbami ;) >> >> >>