gamybos procese atradom, kad su karšta rūgštynių sriuba labai tinka kardamonas. Sudėtis buvo 2 petražolių šaknys, 1 morka, 1 didelis svogūnas, apkepinti 1 šaukšte sviesto, po to pridėta bulvių (3) ir viskas troškinta nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštėjo bulvės (papipirinus juodais pipirais). Tada įpyliau vandens, sudėjau rūgštynes (apie stiklinę), užvirinau, įdėjau dar apie šaukštą sviesto, pjaustytus virtus kiaušus (3) ir, kadangi pasirodė, kad muskato nėra, kardamono. Ir, kadangi neatsirado norinčių klampoti per sniegynus į pardą krutonų arba atkasinėti iš 2m pusnies mašiną (bo galima netyčia atkasti svetimą :), prie sriubos buvo skrebučiai. Mano ir šeimynos subjektyviam skoniui tai labai patiko :) Gaila tik, kad rūgštynės lievos buvo - labai sūrios ir, turbūt, iš senų augalų, nes buvo nemažai sumedėjusių plaušų.