pavasari-vasara dar salta sriuba skani buna, gamyba nuline, tik sumest rugstielius i verdanti vandeni, atvesint, tada pripjaustyt agurku, krapu, virtu kiausu, uzbalint grietine ir srebt kol akys ant kaktos issoks is malonumo, va tep vat :) o gal ir ziema mozniet prie karstu bulbu "ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message news:id842a$na3$1@trimpas.omnitel.net... > tai maždaug toks procesas ir pas mane:) vietoj saliero tik imsiu petražolės > šaknį ir pakepintus duonos skrebučius irgi naudosiu ir neblenderiuosiu. > maniau, gal kokios kitokios sudėties dar būna... > > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:id808b$hb2$1@trimpas.omnitel.net... >> kaip cia sudetingai viskas, pakepciau puode su sviestu svoguna, morka, >> saliera, deciau kelias supjaustytas bulves, uzpilciau vandeniu ir virciau >> kol bulbos suminkstes, tada rugstynes trumpam, kol uzvirs. Valgyt su >> grietine ir virtais kiausiniais. Arba viska galima sublenderiuot ir gausis >> trinta sriuba, Nu dar skanu su sonkauliais (rukytais ar svieziais) isvirt >> mesiska sriuba. >> >> "ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message >> news:id7tkj$d6j$1@trimpas.omnitel.net... >>> stipriai sūrios, mažai rūgščios. Gal kas kokią įdomią sriubą žinot? Kol >>> kas >>> linkstame į šitą: >>> http://www.geri-receptai.lt/receptas/rugstyniu-sriuba-3.html >>> Bet leisimės perkalbami ;) >>> >>> >>>