Jo - pricindalas pagreitina procesa. Ash toki tik plastmasini pirkau senukuose ar ermitaze, nereik nei belarusu ieskot kaip ten kad raso: http://picasaweb.google.com/lh/photo/aQKh08lHC5vU-7Pe5ElkGS3jg_g9NmA_W6-I0aB7eFk?feat=directlink Tik vienas minusas, bent jau man. Labai mazi tie koldunai gaunas... Man kazkaip didesni patinka, kad uzsimeti keleta ir jau jauti. Plius jeigu idara darai ne farsa, o kapotos mesos, tai ishvis netinka. Nu ir šaltanosiam jau ne pro kur. Nu ir aisku procesas dingsta :). "A&G" wrote in message news:ih8npe$tkl$1@trimpas.omnitel.net... darau tesla tik is miltu ir silto vandens su trupuciu istirpinto sviesto ar aliejaus, ilgai reikia minkyt ir svarbu nepadaugint miltu, palaikyt koki pusvalandi ivyniota i plevele, tesla pasidaro elastingesne, lengviau kociojasi. Su kiausiniais bandziau ir vien su tryniais, tesla kieta gaudavosi ir sunkiai kociodavosi. dar gerai toki pricindala turet http://kasuvalgyti.lt/2009/11/169-koldunai/ "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message news:ih7dau$vfo$1@trimpas.omnitel.net... > ?trys klausimai: > 1. Ar reikia dėt kiaušinį į tešlą? > 2. Kaip iškočiot tešlą, kad ji nesitrauktų? > 3. Kaip jų nepersivalgyt? >