Pas mus ir lazankes aka skryliai (dazniausiai gaminami lygiagreciai su koldunais, kai mesa pasibaigia) su grietines ir spirgu padazu valgomos. Nu nuo vaiskystes kazkaip iprasta. "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:ih9ene$1nb$1@trimpas.omnitel.net... > man tai super padazas- islydit sviesta, idet grietines, gausiai mairuno, > pipiru, druskos pagal skoni. > kazkaip su spirgai tik cepelinai eina arba tik su sviestu ir grietine > > "Saint Street Lawyer" <saint.street.lawyer@gmailAS.com> wrote in message > news:ih7k98$6uc$1@trimpas.omnitel.net... >>O mumi tarp kitko niekad kiausinio nededam. >> Jei su grietine ir spirguciais tai persivalgymas garantuotas. Vienintelis >> vaistas - virti maza kieki. Bet tada gali likti nedavalges ir piktas. >> Tokiu >> atveju geriau persivalgyt :) >> >> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message >> news:ih7dau$vfo$1@trimpas.omnitel.net... >>> ?trys klausimai: >>> 1. Ar reikia dėt kiaušinį į tešlą? >>> 2. Kaip iškočiot tešlą, kad ji nesitrauktų? >>> 3. Kaip jų nepersivalgyt? >>> >>> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus >>> signature database 5801 (20110119) __________ >>> >>> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. >>> >>> http://www.eset.com >>> >>> >>> >> >> >> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus >> signature database 5801 (20110119) __________ >> >> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. >> >> http://www.eset.com >> >> >>