Tema: Re: koldunai
Autorius: Saint Street Lawyer
Data: 2011-01-20 16:23:38
Pas mus ir lazankes aka skryliai (dazniausiai gaminami lygiagreciai su 
koldunais, kai mesa pasibaigia) su grietines ir spirgu padazu valgomos. Nu 
nuo vaiskystes kazkaip iprasta.

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:ih9ene$1nb$1@trimpas.omnitel.net...
> man tai super padazas- islydit sviesta, idet grietines, gausiai mairuno, 
> pipiru, druskos pagal skoni.
> kazkaip su spirgai tik cepelinai eina arba tik su sviestu ir grietine
>
> "Saint Street Lawyer" <saint.street.lawyer@gmailAS.com> wrote in message 
> news:ih7k98$6uc$1@trimpas.omnitel.net...
>>O mumi tarp kitko niekad kiausinio nededam.
>> Jei su grietine ir spirguciais tai persivalgymas garantuotas. Vienintelis
>> vaistas - virti maza kieki. Bet tada gali likti nedavalges ir piktas. 
>> Tokiu
>> atveju geriau persivalgyt :)
>>
>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message
>> news:ih7dau$vfo$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ?trys klausimai:
>>> 1. Ar reikia dėt kiaušinį į tešlą?
>>> 2. Kaip iškočiot tešlą, kad ji nesitrauktų?
>>> 3. Kaip jų nepersivalgyt?
>>>
>>> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus
>>> signature database 5801 (20110119) __________
>>>
>>> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>>>
>>> http://www.eset.com
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus 
>> signature database 5801 (20110119) __________
>>
>> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>>
>> http://www.eset.com
>>
>>
>>