aš tešlą darau va taip va: pusė litro gero kefyro žiupsnelis druskos miltų ne kombainu ne mikseriu o pradžioje šakute, o paskui rankytėmis kai tešla paruošta, padarau dyyyydelį rutulį, dedu į lėkštę, pridengiu rankšluostuku ir dedu 30 minučių į šaldytuvą po pusvalandžio tešlos pasiimu tiek kiek reikia iškočioti ir padaryti koldūnus (kočioju ne visą iš karto) nenaudojamą tešlą laikau šaldytuve ir koldūnus suku rankomis, o ne visokiais "pričindalais" man tik šitaip padaryti koldūnai išverda nesuplyšę su sultiniu viduje o valgyti reikia tiesiog su grietine šaukštu pakabinai, į grietinę įmetei, pavoliojai ir šaukštu į burną su visu sultiniu viduje hmmmm, net seilė nubėgo ... "Ostapas" wrote in message news:ih7dau$vfo$1@trimpas.omnitel.net... ?trys klausimai: 1. Ar reikia dėt kiaušinį į tešlą? 2. Kaip iškočiot tešlą, kad ji nesitrauktų? 3. Kaip jų nepersivalgyt?