Tai, tai aukstaitiski patiekalai. As tokius kepu is tetes ismokes, seimyna kas savaitgali reikalauja ir niekaip neatsivalgo. O bulviu dazini ruosiu taip: imu bulviu kose, isplaku kiausini su pienu ir supilu i kose kad atsiskiestu, uzvirinu ir idedu spirgu. Zmona ta dazini vinioja i blyna, kiti valgom su saukstu uzkasdami blynu. Kartais darau kiausiniene su pienu, irgi prie lietiniu. "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:ihc08f$ir7$1@trimpas.omnitel.net... > teisingai pastebeta - aukstaitijoj tai nieko nestebina, tik vis maziau kas > toki patiekala begamina... :( > > "nelygis" <mazhiaudomekis@.lt> parašė naujienų > pranešime:ihc00h$if4$1@trimpas.omnitel.net... >> teko ir man aukstaitijoj tokiu lietiniu valgyt. nustebino :) >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >> news:ihbug8$g6j$1@trimpas.omnitel.net... >>> be nieko >>> >>> "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message >>> news:ihbtev$ega$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tai lietiniai reiškias su mėsa turėtų būt tadu? >>>> >>>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>>> news:ihbref$b3l$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> galima taip (taip ir daro Gusto blyninej) >>>>> bet mociute ir mama darydavo gausiai skysta bulviu kose su spirgais, >>>>> kuri buvo naudojama kaip padazas lietiniams :) >>>>> >>>>> "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message >>>>> news:ihbqbg$9bd$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>A kas tas yra? Tipo bulvių košė kaip įdaras? >>>>> >>>>> >>>> >>> >>> >> >> > >