konkreciu atveju surio produktas nera tikras fermentinis suris, kaip tepus riebalu misinys nera sviestas ar grietines produkras ne grietine. Zaidimas del mazesnes kainos. Surio produkte naturalus pieno riebalai pakeiciami augaliniais (iki 70%), del ko zymiai atpiginamas gaminys, kartais gaminama ne pagal tradicine surio brandinimo technologija, prarandamos surio savybes (pasijunta lydant, pjaustant), o parduotuveje vizualiai eiliniam zmogui skirtumas minimalus. http://www.patiekalai.lt/naujienos-surio-produktai-privalo-buti-teisingai-zenklinami/ "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gp53u4$940$1@trimpas.omnitel.net... > > "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message > news:gp3p1i$4ci$1@trimpas.omnitel.net... >> >> surio produktas ten bedziams, ne suris. > > Prasyciau ivardint lietuviska geltona suri,kuris tikrai yra vertas surio > zinovu-specialistu-gurmanu demesio! > > P.S.Butu idomu suzinot kada jau galima save priskirt prie bedziu,idant > nebetrukdyt sio grupso su kvailais klausimais? >