nevalgiau :) prisipazistu, kalta :))) "dvs" <dvs@DOOE.FE> wrote in message news:gp6bjv$cei$1@trimpas.omnitel.net... >o kaip jums zementalis? > > "Anita" <anita@anita.org> wrote in message > news:gp5rro$n3g$1@trimpas.omnitel.net... >> uztat skonio receptoriai, patikek manim, neapgauna... >> kai suvalgai, ir spjaut norisi.. >> >> kaip noreciau dabar TIKRO minksto kvepiancio olandisko surio,,, Gouda >> arba Ementaler.. ech.. >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:gp55js$c3r$1@trimpas.omnitel.net... >>> konkreciu atveju surio produktas nera tikras fermentinis suris, kaip >>> tepus riebalu misinys nera sviestas ar grietines produkras ne grietine. >>> Zaidimas del mazesnes kainos. >>> Surio produkte naturalus pieno riebalai pakeiciami augaliniais (iki >>> 70%), del ko zymiai atpiginamas gaminys, kartais gaminama ne pagal >>> tradicine surio brandinimo technologija, prarandamos surio savybes >>> (pasijunta lydant, pjaustant), o parduotuveje vizualiai eiliniam zmogui >>> skirtumas minimalus. >>> http://www.patiekalai.lt/naujienos-surio-produktai-privalo-buti-teisingai-zenklinami/ >>> >>> >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:gp53u4$940$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message >>>> news:gp3p1i$4ci$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> surio produktas ten bedziams, ne suris. >>>> >>>> Prasyciau ivardint lietuviska geltona suri,kuris tikrai yra vertas >>>> surio zinovu-specialistu-gurmanu demesio! >>>> >>>> P.S.Butu idomu suzinot kada jau galima save priskirt prie bedziu,idant >>>> nebetrukdyt sio grupso su kvailais klausimais? >>>> >>> >>> >> >> > >