Tema: Re: Rokiskio suris XXX
Autorius: Povilas
Data: 2009-03-13 15:16:14
"buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message 
news:mn.620b7d937285c95a.26571@gmx.net...
>
> Is kitos puses kazkur skaiciau, kad normaliai gaminamu suriu pas mus 
> nera - visi gaminti su pagreitintom technologijom, pridedant geltonos 
> spalvos ir kitokiu priedu. Taip, kad, no frills :)

Gal nereikia taip blogai galvoti apie musu gamintojus,gal jie ir daro viska 
gerai tik,kad jiems gaunasi ne visai gerai - panasiai kaip rusams su 
masinomis.Tik su didelem islygom galima dryst priskirt Kietasis ir Dziugas 
parmezanu kategorijai.Kiek teko juos naudot ant makaronu gaminiu,tai jie 
tikrai nepataisydavo skonio,o dazniausiai tik uzdedavo savo gan specifini ir 
stipru skoni,kuris uzmusa kitu produktu skoni.Ko nepasakysi apie italiskus 
parmezanus.Bet juos vienus valgyt visai skanu.
Zementalis - tikrai geras variantas,jei ziuret is grynai ekonomines 
puses,bet maistas tai nera ta prekiu kategorija su kuria vertetu 
eksperimentuoti,todel as velgi linkes rinktis,turint galimybe, nelietuviska 
ementali.Nors velgi,geriau perku si produkta nei koki lenkiska "surio 
produkta".
Musiskos mocarelos,tai vabsce neaisku kas per produktas - rokiskio daznai 
buna vos ne trydos koncistencijos,o ta kita kur sudeta i vaakuma ,neaisku ka 
su ja daryt - ji absoliuciai negyvas produktas.Jei jas naudoji karstu 
patiekalu gamyboje,niekad negali buti tikras ,kuom jie pavirs.
Liliputas?Senais laikais jis keliaudavo i jugoslavijas.Tai jei vertint,kad 
anie supranta surius,galima teigt,kad sitas gaminys yra neblogas.Bet ar jis 
nera pobrangis?
Kur dingo gieste?Tas tikrai buvo idomus!