o kaip jums zementalis? "Anita" <anita@anita.org> wrote in message news:gp5rro$n3g$1@trimpas.omnitel.net... > uztat skonio receptoriai, patikek manim, neapgauna... > kai suvalgai, ir spjaut norisi.. > > kaip noreciau dabar TIKRO minksto kvepiancio olandisko surio,,, Gouda arba > Ementaler.. ech.. > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gp55js$c3r$1@trimpas.omnitel.net... >> konkreciu atveju surio produktas nera tikras fermentinis suris, kaip >> tepus riebalu misinys nera sviestas ar grietines produkras ne grietine. >> Zaidimas del mazesnes kainos. >> Surio produkte naturalus pieno riebalai pakeiciami augaliniais (iki 70%), >> del ko zymiai atpiginamas gaminys, kartais gaminama ne pagal tradicine >> surio brandinimo technologija, prarandamos surio savybes (pasijunta >> lydant, pjaustant), o parduotuveje vizualiai eiliniam zmogui skirtumas >> minimalus. >> http://www.patiekalai.lt/naujienos-surio-produktai-privalo-buti-teisingai-zenklinami/ >> >> >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:gp53u4$940$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message >>> news:gp3p1i$4ci$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> surio produktas ten bedziams, ne suris. >>> >>> Prasyciau ivardint lietuviska geltona suri,kuris tikrai yra vertas surio >>> zinovu-specialistu-gurmanu demesio! >>> >>> P.S.Butu idomu suzinot kada jau galima save priskirt prie bedziu,idant >>> nebetrukdyt sio grupso su kvailais klausimais? >>> >> >> > >