Tema: Re: Rokiskio suris XXX
Autorius: dvs
Data: 2009-03-10 20:30:23
o kaip jums zementalis?

"Anita" <anita@anita.org> wrote in message 
news:gp5rro$n3g$1@trimpas.omnitel.net...
> uztat skonio receptoriai, patikek manim, neapgauna...
> kai suvalgai, ir spjaut norisi..
>
> kaip noreciau dabar TIKRO minksto kvepiancio olandisko surio,,, Gouda arba 
> Ementaler.. ech..
>
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:gp55js$c3r$1@trimpas.omnitel.net...
>> konkreciu atveju surio produktas nera tikras fermentinis suris, kaip 
>> tepus riebalu misinys nera sviestas ar grietines produkras ne grietine. 
>> Zaidimas del mazesnes kainos.
>> Surio produkte naturalus pieno riebalai pakeiciami augaliniais (iki 70%), 
>> del ko zymiai atpiginamas gaminys, kartais gaminama ne pagal tradicine 
>> surio brandinimo technologija, prarandamos surio savybes (pasijunta 
>> lydant, pjaustant), o parduotuveje vizualiai eiliniam zmogui skirtumas 
>> minimalus.
>> http://www.patiekalai.lt/naujienos-surio-produktai-privalo-buti-teisingai-zenklinami/
>>
>>
>>
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>> news:gp53u4$940$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> "heilandzack" <nereikia@spamo.man> wrote in message 
>>> news:gp3p1i$4ci$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> surio produktas ten bedziams, ne suris.
>>>
>>> Prasyciau ivardint lietuviska geltona suri,kuris tikrai yra vertas surio 
>>> zinovu-specialistu-gurmanu demesio!
>>>
>>> P.S.Butu idomu suzinot kada jau galima save priskirt prie bedziu,idant 
>>> nebetrukdyt sio grupso su kvailais klausimais?
>>>
>>
>>
>
>