kai zrazai apkepa i ta pacia keptuve dedu smulkintu svogunu, morku, kartais saliero, lauro lapu, uzpilu vandeniu, uzdengiu ir troskinu, i pabaiga ipilu ismaisytu su vandeniu arba grietinele miltu, dar karta viskas suburbuliuoja ir jungiu ugni, jokio sultinio nenaudoju "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message news:gpe8v3$dgi$1@trimpas.omnitel.net... > sitas skanus variantas ir paprastutis, o troskini su tik buljone ar ar su > darzovelemis?? > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gpe8sd$ddi$1@trimpas.omnitel.net... >> as tai tiesiog miltais sutirstinu ta skysti kuriame troskinasi, kartais >> grietineles pilu >> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >> news:gpe8j3$d2c$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> labai senai pas Jumis lankiausi. o dabar prireike Jusu patarimo. >>> Pra6au info kaip troskinate zrazus ir koki padaziuka jiems gaminate??? >>> >>> Maza >>> >> >> > >