taip taip, nuo paciu zrazu :) "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message news:gpe9e4$dul$1@trimpas.omnitel.net... > aciu > P.s. o kai ipili vandenelio tai nuo paciu zrazu gaunasi sultiniukas :) as > apie toki ir kalbejau > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gpe965$dn7$1@trimpas.omnitel.net... >> kai zrazai apkepa i ta pacia keptuve dedu smulkintu svogunu, morku, >> kartais saliero, lauro lapu, uzpilu vandeniu, uzdengiu ir troskinu, i >> pabaiga ipilu ismaisytu su vandeniu arba grietinele miltu, dar karta >> viskas suburbuliuoja ir jungiu ugni, jokio sultinio nenaudoju >> >> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >> news:gpe8v3$dgi$1@trimpas.omnitel.net... >>> sitas skanus variantas ir paprastutis, o troskini su tik buljone ar ar >>> su darzovelemis?? >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:gpe8sd$ddi$1@trimpas.omnitel.net... >>>> as tai tiesiog miltais sutirstinu ta skysti kuriame troskinasi, kartais >>>> grietineles pilu >>>> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >>>> news:gpe8j3$d2c$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> labai senai pas Jumis lankiausi. o dabar prireike Jusu patarimo. >>>>> Pra6au info kaip troskinate zrazus ir koki padaziuka jiems gaminate??? >>>>> >>>>> Maza >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> > >