aciu P.s. o kai ipili vandenelio tai nuo paciu zrazu gaunasi sultiniukas :) as apie toki ir kalbejau "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gpe965$dn7$1@trimpas.omnitel.net... > kai zrazai apkepa i ta pacia keptuve dedu smulkintu svogunu, morku, > kartais saliero, lauro lapu, uzpilu vandeniu, uzdengiu ir troskinu, i > pabaiga ipilu ismaisytu su vandeniu arba grietinele miltu, dar karta > viskas suburbuliuoja ir jungiu ugni, jokio sultinio nenaudoju > > "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message > news:gpe8v3$dgi$1@trimpas.omnitel.net... >> sitas skanus variantas ir paprastutis, o troskini su tik buljone ar ar su >> darzovelemis?? >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:gpe8sd$ddi$1@trimpas.omnitel.net... >>> as tai tiesiog miltais sutirstinu ta skysti kuriame troskinasi, kartais >>> grietineles pilu >>> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message >>> news:gpe8j3$d2c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> labai senai pas Jumis lankiausi. o dabar prireike Jusu patarimo. >>>> Pra6au info kaip troskinate zrazus ir koki padaziuka jiems gaminate??? >>>> >>>> Maza >>>> >>> >>> >> >> > >